samedi 28 septembre 2013

2014 η Toyota Corolla έρχεται με μια νέα τιμή (Denise Ουίλιαμς)

Σκέφτεστε για την αγορά νέου το 2014 Toyota Corolla; Μια αρμονική σύνδεση μεταξύ ενός αυτοκινήτου και ενός οδηγού είναι πολύ σημαντική. Οι κοινές ερωτήσεις που υποβάλλονται κατά το αγορά ενός νέου αυτοκινήτου περιλαμβάνουν: κάθεται τέσσερις ανθρώπους άνετα, αυτό παρέχει την κόσμιη οικονομία καυσίμων, αυτό θα είναι εύκολο να οδηγήσει, είναι αυτό αξιόπιστο και είναι αρκετά ασφαλές για την οικογένειά σας; Μπορείτε να διασχίσετε εκείνα τα στοιχεία από τον κατάλογό σας με νέο το 2014 Toyota Corolla.

Το 2014 Toyota Corolla μπορεί να καθίσει τέσσερις ανθρώπους άνετα, και επίσης παίρνει την κόσμιη οικονομία καυσίμων. Είναι εύκολο να χειριστεί και εξαιρετικά αξιόπιστο. Επιπλέον, ολοκαίνουργιο το 2014 Corolla είναι ένα όμορφο αυτοκίνητο που σχεδιάζεται για οποιοδήποτε αρσενικό ή θηλυκό. Αυτό το νέο αυτοκίνητο κοιτάζει ακριβώς όπως πανέμορφο εσωτερικό όπως κάνει στο εξωτερικό δεδομένου ότι έχει σχεδιαστεί στο outdo τους προκατόχους του. Ακόμη και στην περιποίηση βάσεων το Corolla είναι αρκετά αρσενικό για το μέσο αρσενικό που οδηγεί και κομψά άνετος για το θηλυκό που οδηγεί. Η χρησιμοποίηση ανατροφοδοτεί από τους αγοραστές του προτύπου του 2013, η μεγαλύτερη αλλαγή ήρθε κάτω στη Toyota καθιστώντας το νέο Corolla πιό προσιτό. Έχουν μειώσει τις τιμές.




Το 2014 Toyota Corolla είναι έτοιμο για την αγορά με τέσσερις απίστευτες εκδόσεις να επιλέξει από. Αρχικός σε μια χαμηλή τιμή μόνο $16.800, ο βαθμός Λ έχει μια τυποποιημένη χειρωνακτική μετάδοση ταχύτητας 6. Η τέσσερις-ταχύτητα είναι απολύτως αυτόματη και είναι προαιρετική για όλους τους αγοραστές σε μια ανέξοδη τιμή $17.400. Γιατί η παλαιότερη μετάδοση; Η Toyota θεωρεί ότι θα κρατήσει το κόστος χαμηλά για τα πρότυπα βάσεων. Στην πραγματικότητα, όσο τις πωλήσεις, σε κατ' εκτίμηση 10 τοις εκατό, το οποίο είναι όλο ποια Toyota αναμένει για τις μέσες γενικές πωλήσεις για το βαθμό Λ. Κατά τρόπο ενδιαφέροντα, η Toyota θα προσφέρει επίσης στους αγοραστές τρέχοντας φω'τα ακτίνων των τυποποιημένων οδηγήσεων τα πρωινά και χαμηλά και αυτό είναι για όλα τα πρότυπα. Λάβετε υπόψη ότι οι υψηλές ακτίνες θα παραμείνουν αλόγονο, το οποίο είναι μια αφή ασφαλίστρου για ένα όχημα προϋπολογισμών.




Όσο η μηχανή, Toyota έχει κάνει 1.8 λίτρο τον ευθύγραμμο με μια τεσσάρων κυλίνδρων μηχανή που απορροφάται φυσικά και για το 2014 Corollas. Η Toyota χρησιμοποιεί μια μετάδοση αποκαλούμενη CVTi S. Το ισχυρό CVT έχει σημεία μιας επιβλητικά 7 προγραμματισμένα μετατόπισης. Αυτό είναι έτσι ώστε ο οδηγός μπορεί να εργαστεί με τους ρόδα-τοποθετημένους οδήγηση μοχλούς μετατόπισης κουπιών που είναι στα πρότυπα του S. Του δώστε ένα τεστ δοκιμής που θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα. Η Toyota έχει εξασφαλίσει ότι και τα 2014 οχήματα θα έχουν μειώσει τις τιμές ή τις αναβαθμισμένες συσκευές μέσα. Στάση από τον τοπικό αντιπρόσωπο της Toyota σας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες.












μέσω Artipot: Αυτοκίνητα και άρθρα το http://www.artipot.com/articles/1652797/2014-toyota-corolla-comes-with-a-new-price-tag.htm αυτοκινήτων




Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire