samedi 28 septembre 2013

Να προσέξει στα προειδοποιητικά σημάδια: Γιατί πρέπει να πάρετε τα φρένα σας συντηρημένα πότε ακούτε τα τριξίματα (Linea Rossa)

Τα σπασίματα του αυτοκινήτου σας δεν μπορούν να θεωρηθούν ως ένα από τα πιό γοητευτικά και πιό sexiest μέρη από το αλλά μπορούν να είναι τα κρισιμότερα όλα. Όταν το αυτοκίνητό σας αρχίζει να δημιουργεί έναν ήχο τσιρίγματος, κάτι τρομερά λανθασμένο συμβαίνει. Το τσίριγμα είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι ότι χρειάζεστε τους ειδικούς Μελβούρνη σπασιμάτων και ότι δεν πρέπει να αγνοήσετε ή θα πιαστείτε αγωνιμένος μεταξύ της ζωής και του θανάτου κατά μήκος του δρόμου. Οι μηχανικοί από Linea Rossa έχουν αντιμετωπίσει ήδη πολλούς οδηγούς που δεν πρόσεξαν στα τριξίματα αμέσως μόνο για να βρεθούν αντιμέτωπος με τα πιό σύνθετα προβλήματα στο τέλος.

Οι ειδήσεις φρεναρίσματος




Το φρενάροντας το σύστημα ενός οχήματος θεωρείται ως ένα από τα περισσότερα σημαντικά μέρη στην εξασφάλιση ασφάλειας κατά οδήγηση. Το ολόκληρο σύστημα επιτρέπει στον οδηγό για να επιβραδύνει, να πάρει μια στάση και να αποφύγει τα πιθανά ατυχήματα. Επιλύει επίσης στην κράτηση του αυτοκινήτου στο στάσιμο τρόπο κατά τη στάθμευση. Εκτός από το φρένο ένα μαξιλάρι, το σύστημα αποτελείται επίσης από άλλες μερίδες όπως το φρένο τυμπάνων, το φρένο δίσκων, τον κενό ενισχυτή και τον κύριο κύλινδρο φρένων. Το τσίριγμα συμβαίνει πότε ο στροφέας μετάλλων που τρίβεται μέσα - μεταξύ των μαξιλαριών φρένων τείνει να δονηθεί. Εάν δεν είστε βέβαιοι για τον καθορισμό των φρένων σας, κατόπιν μπορείτε να καλέσετε την οποιαδήποτε μηχανική Μελβούρνη για να κάνετε την εργασία για σας. Αλλά σε περίπτωση που θέλετε να σιγουρευτείτε ότι οι προσωρινές επεμβάσεις γίνονται προτού να φθάσετε σε οποιοδήποτε πρατήριο βενζίνης αυτοκινήτων, μπορείτε τουλάχιστον να κάνετε τα εξής:




Εφαρμόστε ένα γενναιόδωρο ποσό λοσιόν, κρέμας ή ψεκασμού στην πίσω μερίδα των μαξιλαριών φρένων




Χρησιμοποιήστε ένα γυαλόχαρτο για να αφαιρέσετε οποιαδήποτε ουσία στην επιφάνεια



Δοκιμάστε ένα άλλο εμπορικό σήμα των μαξιλαριών φρένων.

Άλλα προειδοποιητικά σημάδια




Οι κίνδυνοι παρουσιάζονται με περισσότερους τρόπους από ένας. Εκτός από τον ενοχλητικό ήχο που δημιουργείται με το αυτοκίνητό σας κατά τη φρενάρισμα, είναι εδώ περισσότερα σημάδια που θα σας έπειθαν για να προχωρήσουν αμέσως σε Linea Rossa και να πάρουν τη βοήθεια των τεχνικών της Μελβούρνης επισκευών φρένων:




Όταν το πεντάλι φρένων γίνεται σπογγώδες



Όταν ένας ήχος λείανσης παράγεται καθώς πιέζετε τα πεντάλια του συστήματος φρένων



Όταν το αυτοκίνητο τραβά σε μια πλευρά όποτε φρενάρετε



Όταν το φως προειδοποίησης φωτίζει



Όταν το πεντάλι γίνεται τόσο σκληρό να πιεστεί




Μερικές επεμβάσεις




Εάν θα τρυπήσετε τον καλύτερο μηχανικό Fairfield στην πόλη ή πρέπει ακριβώς να συντηρήσετε το αυτοκίνητο από μόνος σας, είναι εδώ μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αποτρέψετε το αυτοκίνητό σας από να φορέσετε κάτω διακινούμενο:




Ελέγξτε το ρευστό επίπεδο φρένων. Αυτό είναι γνωστό ως υδραυλικό ρευστό που έχει τη δύναμη να εφαρμόσει τη δύναμη για το αυτοκίνητο στη στάση.



Επιθεωρήστε εάν οι λαστιχένιες γραμμές φρένων είναι χαλασμένες ή όχι



Αφαιρέστε τις ρόδες χρησιμοποιώντας ένα lug γαλλικό κλειδί



Ελέγξτε τα μαξιλάρια φρένων. Αντικαταστήστε εκείνων που φοριούνται ήδη, λεπτά ή άνισα εμφανισμένος. Επίσης, ξεφορτωθείτε εκείνων με τα σημάδια της τοποθέτησης υαλοπινάκων.



Αξιολογήστε το στροφέα. Δεν πρέπει να στρεβλωθούν και πρέπει να σφιγχτούν κατάλληλα.












μέσω Artipot: http://www.artipot.com/articles/1652903/heeding-to-the-warning-signs-why-you-need-to-get-your-brakes-serviced-when-you-hear-squeaks.htm άρθρων αυτοκινήτων και αυτοκινήτων




Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire