samedi 28 septembre 2013

Η Honda προσθέτει την ανώτερη αναρρόφηση στην οδύσσεια (CharlesMartin)

Έρευνα ενός νέου αυτοκινήτου για να μεταφέρει την οικογένεια; Δεν μπορεί να αποφασίσει μεταξύ ενός minivan και ενός SUV; Το Minivans είναι η τέλεια μεταφορά για τις οικογένειες. Υπάρχει αφθονία της διάταξης θέσεων για τους πολλαπλάσιους φιλοξενουμένους και το ιδιαίτερο φορτίο που χωρίζεται κατά διαστήματα διαθέσιμους όταν απαιτείται. Ακόμα, τα οικογενειακά οχήματα έχουν τις προκλήσεις τους. Μεταφέροντας τα παιδιά στα αθλητικά θεάματα, οι δραστηριότητες ομάδας και τα πάρκα περιλαμβάνουν συχνά τα τρόφιμα και την έκχυση. Προσθέστε στον περιστασιακό γύρο στον κτηνίατρο για την οικογένεια pooch, και mom minivan μπορεί γρήγορα να γίνει ένα χοιροστάσιο! Η κράτηση του οχήματός της καθαρού γίνεται μια περισσότερη μικροδουλειά των mom ατέρμονων -απαριθμεί. Μια κανονική επίσκεψη το πλύσιμο αυτοκινήτων για μια κενή σύνοδο δεν είναι ακριβώς εφικτή, και βρωμίζει συνεχίζει να συσσωρεύει επάνω στο μεταξύ.

Το Minivans είναι όχι πάντα ενημερωμένο για τις νεώτερα συσκευές και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Ευτυχώς, η σημερινή οδύσσεια της Honda είναι το προϊόν της εκτενούς έρευνας αγοράς, με συνέπεια μοντέρνο έναν minivan με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που προσαρμόζονται στη οικογενειακή ζωή. Ο ειδικότερα, η οδύσσεια της Honda του 2014 περιλαμβάνει ένα κενό σύστημα που χτίζεται δεξιά μέσα! Όχι άλλα οδηγώντας μίλια από τη μέση σας να περάσετε το τέταρτο μετά από το τέταρτο που προσπαθεί να σκουπίσει το έσχατο Cheetos από εκείνους τους μιά φορά παλιούς τάπητες με ηλεκτρική σκούπα! Το ενσωματωμένο κενό που περιλαμβάνεται στη νέα οδύσσεια καθιστά τη ζωή ακριβώς λίγο ευκολότερη για κάθε ποδόσφαιρο mom και τον μπαμπά ποδοσφαίρου.








Αυτό το νέο κενό σύστημα είναι ένα σπίτι δύναμης. Χτισμένοι με τη δύναμη θα αναμένατε από κατάστημα-vac-ψωνίζετε, η αναρρόφηση του κενού είναι έτοιμη για ο, τιδήποτε προκλήσεις εσείς και η οικογένειά σας να ρίξετε σε την. Είναι εύχρηστο επίσης! Απλά ανοίξτε το κενό διαμέρισμα (που βρίσκεται βολικά στο οπίσθιο τμήμα του οχήματος) και θα βρείτε να επεκταθείτε σας τη μάνικα καθώς επίσης και διάφορες συνδέσεις μανικών. Η μάνικα επεκτείνεται έξω σε δέκα πόδια στο μήκος, έτσι σημαίνει ότι το κενό σύστημα της Honda είναι σε θέση σε κάθε μέρος του εσωτερικού. Για να μην αναφέρει ότι η μηχανή για αυτό το σύστημα τρέχει ανεξάρτητα από την κύρια μηχανή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να σκουπίσετε τη Honda σας χωρίς αναχώρηση του κύριου τρεξίματος μηχανών με ηλεκτρική σκούπα σας!

Η προηγμένη τεχνολογία είναι μερικές φορές μια σκληρή έννοια που εκτιμά πλήρως, και η προσωπική αλληλεπίδραση βοηθά συχνά να καταλάβει πώς τα νέα συστήματα λειτουργούν. Στάση από τον τοπικό αντιπρόσωπο της Honda σας για να δει αυτό το νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα στη δράση, ή ακόμα και να πάρει ένα τεστ δοκιμής! Κάθε μέλος πωλήσεων είναι πλήρως έτοιμο να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε, και να αποδείξετε γιατί η νέα οδύσσεια της Honda του 2014 είναι η σωστή επιλογή για το οικογενειακό επόμενο όχημα.












μέσω Artipot: Αυτοκίνητα και άρθρα το http://www.artipot.com/articles/1652893/honda-adds-superior-suction-to-the-odyssey.htm αυτοκινήτων




Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire