samedi 28 septembre 2013

3 εκκεντρικές αυτόματες σταδιοδρομίες (Πάτρικ D. Quinn)

Εάν είστε αυτοκίνητος τεχνικός υπηρεσιών, ή προγραμματίζετε να εκπαιδεύσετε να γίνετε ένα, υπάρχει μια ευρεία ποικιλία των εξειδικευμένων αυτόματων σταδιοδρομιών που μπορείτε να θελήσετε να εξετάσετε. Με την εξειδίκευση σε μια συγκεκριμένη περιοχή, δίνεστε μια ευκαιρία να αποκτήσετε ένα μοναδικό σύνολο δεξιοτήτων που θα σας έχει σε ζήτηση από τους εργοδότες που ψάχνουν τη βοήθεια στους εκκεντρικούς τομείς της αυτόματης υπηρεσίας. Ακόμη και μέσα σε ορισμένες πειθαρχίες που μπορείτε να θεωρήσετε περιεκτικές, μπορούν να υπάρξουν ειδικεύσεις. Παραδείγματος χάριν, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να εργαστούν σε έναν συγκεκριμένο τύπο μηχανής, όπως η υψηλή επίδοση ή το diesel. Εδώ είναι τρεις από τις περισσότερες επιλογές «από των κτυπημένων πορειών» που μπορείτε να εξετάσετε για την αυτόματη σταδιοδρομία υπηρεσιών σας.

Επισκευή ανεμοφρακτών και γυαλιού




* Δεδομένου ότι έχετε δοκιμάσει πιθανώς στο αυτοκίνητό σας, ένα περιπλανώμενο χαλίκι ή ένα μειωμένο κλαδί δέντρων μπορεί να προκαλέσει την ιδιαίτερη ζημία στην αναλαμπή ενός ματιού. Όταν ένας ανεμοφράκτης παίρνει ραγισμένος, χαρακωμένος, ή σπασμένος, είναι σημαντικό να επισκευαστεί γρήγορα και αποτελεσματικά. Οι αυτόματοι ειδικοί γυαλιού εργάζονται αποκλειστικά στον καθορισμό των ανεμοφρακτών με τη δευτερεύουσα ζημία, και την αντικατάσταση των ανεμοφρακτών που έχουν συμβιβαστεί εντελώς. Λόγω της συχνότητας των ζητημάτων ανεμοφρακτών, και οι μεγάλοι και μικροί, αυτόματοι ειδικοί γυαλιού είναι πάντα σε ζήτηση, και εκτελούν μια πολύτιμη υπηρεσία για τους καταναλωτές.




Αυτόματη εργασία χρωμάτων και σώματος




* Ένα άλλο σύνολο θέσεων που είναι πάντα σε ζήτηση χάρι στον έμφυτο κίνδυνο της ζημίας αυτοκινήτων και ατυχήματα ενώ οι ειδικοί οδήγησης, χρωμάτων και σωμάτων μπορεί να πάρει κτύπησε επάνω το αυτοκίνητο και το κάνει να μοιάσει με νέο. Αυτό το τμήμα θα μπορούσε πραγματικά να σπάσουν σε δύο, όπως μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να εργαστούν είτε στο χρώμα είτε το σώμα. Αφ' ετέρου, και οι δύο είναι φιλοφρονητικοί με μια γενική σταδιοδρομία ως αυτοκίνητο τεχνικό υπηρεσιών. Εάν επιλέγετε το ένα ή και των δύο, θα είστε βέβαιοι να έχετε τη σταθερή εργασία. Σαν προστιθέμενο επίδομα, θα πάρετε να δείτε τα οφέλη της εργασίας σας από πρώτο χέρι. Υπάρχει μια ορισμένη εκπλήρωση που προέρχεται από τη στροφή ενός γύρου πίσω σε μια όμορφη μηχανή.








Συντονισμός και αναστολή απόδοσης

* Αυτό είναι μια θέση για τα αληθινά εργαλείο-κεφάλια. Εάν αγαπάτε να εργαστείτε στο υψηλό σημείο, μεγάλα αυτοκίνητα και συντονίζω τους επάνω για την απολύτως βέλτιστη απόδοση, αυτό είναι ακριβώς η ειδικότητα που ψάχνετε. Αντίθετα από τα άλλα δύο παραδείγματα, δεν υπάρχει ως υψηλός μια απαίτηση για τους δέκτες απόδοσης λόγω της φύσης της θέσης. Όχι καθένας χρειάζεται το αυτοκίνητό τους που τρέχει με τη μέγιστους πιθανούς ταχύτητα και το χειρισμό. Ακόμα, εάν συντονίζοντας τα αυτοκίνητα είναι αυτό που αγαπάτε, δεν υπάρχει κανένα υποκατάστατο αυτής της ειδίκευσης, και εφ' όσον κάνετε μια καλή εργασία, θα είστε σε θέση να βρείτε την αφθονία της εργασίας.




Για τους αυτοκίνητους τεχνικούς, ο κατάλογος αυτόματων σταδιοδρομιών είναι σχεδόν ατελείωτος. Εάν αυτά τα παραδείγματα δεν σας ταιριάζουν, μπορείτε σίγουρα να κάνετε μια λίγη έρευνα και να βρείτε μια ειδίκευση που.












μέσω Artipot: Αυτοκίνητα και άρθρα το http://www.artipot.com/articles/1653035/3-offbeat-auto-careers.htm αυτοκινήτων




Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire