samedi 28 septembre 2013

Σημαντικά αυτοκίνητα προϊόντα εργαστηρίων (Maha Aus)

Είναι πάντα σημαντικό να πάει για την ποιότητα κατά την προγραμματισμό να εγκατασταθεί έξω το εργαστήριό σας. Διαπιστώνεται ότι πολλά εργαστήρια πτωχεύουν μετά από να κάνουν τις κακές επιλογές των αυτόματων προϊόντων δοκιμής, τις αποτυχίες ανελκυστήρων με συνέπεια τις μακριές ημέρες των απωλειών και κάθε είδος πραγμάτων που μπορούν ενδεχομένως να πάνε στραβά. Σαν υπηρεσία Ι αυτές οι μηχανές, το βρίσκω σημαντικό να μοιραστώ για τη γνώση μου για τα πράγματα που λειτουργούν και φέρνουν στα χρήματα και που σας κάνουν για να χάσουν.



Εδώ είναι ο κατάλογος επιλογών μου στα αυτοκίνητα προϊόντα και τα μηχανήματα εργαστηρίων που είναι οι επιλογές μου.



Γρύλοι



Γίνεται σκληρότερο να πάρει τους καλούς, εν τούτοις χρησιμοποιώ Madada για με. Με άλλα εμπορικά σήματα, συχνά διαπιστώνεται ότι γίνονται παράκτια μαρκαμένος τοπικά.



Τόρνοι φρένων



Προτιμώ τον τόρνο φρένων Ammco σε σύγκριση με άλλα εμπορικά σήματα. Ανανεωμένα 30 μου χρονών ένας με την πλήρη εξουσιοδότηση μου έχουν δώσει αρκετή εμπιστοσύνη στην άριστη ποιότητα του τόρνου. Αυτοί οι τόρνοι, είτε πρόκειται για ένα νέο ή από δεύτερο χέρι είναι απλά το καλύτερο και κάποιο μπορεί να αναμείνει μια τέλεια εργασία εάν στην εργασία γίνεται σωστά. Εάν ένας νέος ή χρησιμοποιημένος τόρνος εγκαθίσταται με το νέο τσοκ που έχει εισαχθεί από Ammco, η οργάνωση είναι άριστη αλεξίσφαιρη.



Ανελκυστήρες



Αυτό φαίνεται να είναι συγχέοντας όπως πρόσφατα, πήγα για τη συντήρηση ενός μαρκαρισμένου ανελκυστήρα και ενημέρωσαν ότι δεν ήταν μέχρι το σημάδι. Αν και, ο ανελκυστήρας εκτιμήθηκε σε 4 τόνο, λειτουργούσε με 2 τόνο. Η μεταλλουργία στους ορθοστάτες ήταν αρκετά ανώμαλη, με τα σκληρά και μαλακά σημεία που βρίσκονται στο μέταλλο που είδε όπως αλέσαμε από μια θέση που καρφώθηκε στη λανθασμένη θέση. Και όλα αυτά όταν είναι ο ανελκυστήρας από ένα τοπ αμερικανικό εμπορικό σήμα. Μπορείτε καλύτερα να αγοράσετε ένα Stenhoij αντ' αυτού.



Μετατροπείς ελαστικών αυτοκινήτου



Εδώ η επιλογή είναι εύκολη δεδομένου ότι κάθε μεγάλος - οι μετατροπείς ροδών ονόματος της Αμερικής και της Ευρώπης χτίζονται ακόμα αρκετά καλά και βελτιώνονται μέχρι το έτος.



Balancers ροδών



Το ίδιο πράγμα είναι αληθινό με balancers ροδών, δηλ., κάθε τοπ εμπορικά σήματα είναι εντάξει. Εντούτοις, η επιλογή μου είναι για τα παλτά λόγω της απλότητάς της.



Σταθμός επαναφορτίσεων κλιματιστικών μηχανημάτων



Κάποιος μπορεί να πάει για Robinaire δεδομένου ότι είναι αρκετά εύκολο να αγοραστούν και να έχουν την καλή υποστήριξη. Αλλά είναι οι συνολικά αυτόματες 500 σειρές Ariazone που είναι η προσωπική προτίμησή μου. Είναι μια άριστη μηχανή και έχει την καλή υποστήριξη.



Κάποιος άλλος εξοπλισμός που δεν θα μπορούσε να περιληφθεί εδώ είναι μετρητής φρένων, ελεγκτής φρένων κυλίνδρων, και δυναμόμετρο πλαισίων και ελεγκτής φρένων.







μέσω Artipot: Αυτοκίνητα και άρθρα το http://www.artipot.com/articles/1652830/important-automotive-workshop-products.htm αυτοκινήτων




Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire