samedi 28 septembre 2013

Αγορά των χειμερινών ροδών για τη Mazda σας (PatrickRoberts)

Εάν ζείτε μέσα στη «ζώνη χιονιού» όπως στη Νέα Υόρκη, τα οφέλη τις συγκεκριμένες χειμερινές ρόδες ξεπερνούν μακριά τις δυσκολίες σε βάρος να οδηγήσουν χωρίς τους. Με την ομιλία στον κοντινό έμπορο της Mazda σας, θα είναι σε θέση να παρέχουν σε σας το πλήρες πεδίο των πληροφοριών που πρέπει να κάνετε τη σωστή αγορά χειμερινών ροδών.

Οι χειμερινές το ρόδες μπορούν να παρέχουν σε σας περισσότερη ασφάλεια από τις εποχιακές ρόδες κατά προσπάθεια να οδηγήσουν στους παγωμένους δρόμους και μέσω snowstorms. Αυτές οι ρόδες γίνονται από ένα υψηλότερο λάστιχο που βοηθά να βελτιώσει το την πιάσιμο της ρόδας και να παρέχει την καλύτερη έλξη για το αυτοκίνητό σας κατά οδήγηση στις απρόβλεπτες επιφάνειες. Η βροχή παγώματος και το χιόνι, καθώς επίσης και ο πάγος και slush μπορούν όλοι να κάνουν για την επικίνδυνη και ολισθηρή οδήγηση.




Η παραγωγή μιας ρόδας να αγοράσει δεν ειναι απαραίτητο να περιπλεχτεί. Υπάρχουν μερικές εκτιμήσεις λαμβάνουν υπόψη αρχικά κατά το απόφαση εάν χρειάζεστε αληθινά τις χειμερινές ρόδες για το όχημά σας. Η πρώτη ανησυχία είναι το σχέδιο βήματος και η ένωση της ρόδας. Εάν έχετε μια ρόδα όλος-εποχής με ένα κανονικό βήμα, μπορεί να μην είναι αρκετά. Οι περισσότερες χειμερινές ρόδες γίνονται με τα εξειδικευμένα σχέδια και τις ενώσεις βήματος για να βοηθήσουν να παρέχουν την ανώτερη έλξη, με συνέπεια μια βελτιωμένη απόδοση φρεναρίσματος στις πιό σύντομες σταματώντας αποστάσεις στις ολισθηρές επιφάνειες.




Οι οδικοί όροι ότι θα αντιμετωπίσετε κάθε ημέρα πρέπει να είναι ένας άλλος παράγοντας. Εάν οδηγείτε γύρω από τις αιχμηρές γωνίες ή επάνω πολλούς λόφους κάθε ημέρα, κατόπιν θα θελήσετε σίγουρα ένα σύνολο χειμερινών ροδών. Η κατοχή του χειμερινού έτοιμων ελέγχου και της έλξης αυτών των ροδών μπορεί να επιτρέψει σε σας για να ελιχτεί ακίνδυνα αυτούς τους κινδύνους όταν οδηγείτε στις κακές συνθήκες όπως ο πάγος και το χιόνι.








Λάβετε υπόψη επίσης ότι οι γυρίζοντας δυνατότητες του αυτοκινήτου σας, καθώς επίσης και οι αρχικές και σταματώντας ικανότητές της, μπορούν πολύ να έχουν επιπτώσεις σπώς θα εκτελέσει κατά την οδήγηση στους επικίνδυνους όρους. Τα όρια το ίδιο του οχήματος θα σας βοηθήσουν για να καθορίσουν το ποσό έλξης που θα χρειαστείτε στις ρόδες για να είστε σε θέση να ελιχτείτε ακίνδυνα σε έναν παγωμένο δρόμο ή μια χιονώδη επιφάνεια.

Εάν ζήσετε σε μια περιοχή όπου πρέπει να οδηγήσετε μέσω της πρόκλησης των χειμερινών όρων, οι ρόδες όλος-εποχής θα παράσχουν σε σας κάποια έλξη ποσού στους ολισθηρούς ή χιονώδεις όρους. Εντούτοις, η ενισχυμένα έλξη και το πιάσιμο που παρέχεται από μια χειμερινή ρόδα μπορούν να παρέχουν όχι μόνο μια ασφαλέστερη, αλλά και πιό άνετη χειμερινή οδηγώντας εμπειρία.




Η αγορά των χειμερινών ροδών για τη χρήση κατά τη διάρκεια της κρύας εποχής είναι όχι μόνο μια καλή επένδυση για το όχημά σας, αλλά τελικά αυτό είναι μια επένδυση στην ασφάλειά σας καθώς επίσης και την ασφάλεια άλλες γύρω από σας.












μέσω Artipot: Αυτοκίνητα και άρθρα το http://www.artipot.com/articles/1652970/buying-winter-tires-for-your-mazda.htm αυτοκινήτων




Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire