vendredi 27 septembre 2013

Το φορτηγό κινεί τη λύση για πολλή μεταφορά βαριών οχημάτων (Parthasarathi Goswami)

Πολλοί φορείς παροχής υπηρεσιών έχουν αρχίσει τις υπηρεσίες σχετικά με την κίνηση των φορτηγών και των βαριών οχημάτων στο τοπικό και εθνικό επίπεδο. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα νέα και χρησιμοποιημένα οχήματα της διαφορετικών μορφής και των μεγεθών.

Οι κινήσεις φορτηγών είναι κυρίαρχος ειδικός στην παράδοση των εμπορικών αυτοκινήτων. Κινούν τα φορτηγά μαζί με άλλα βαριά ρυμουλκά αυτοκινήτων παραδείγματος χάριν, φορτηγό κ.λπ. διάφορες μορφές και διαστάσεις. Προσφέρουν την πείρα τους στους παραγωγούς φορτηγών, τους εμπόρους, τους βιομηχάνους, τους εισαγωγείς, το φορτηγό auctioneer, μισθώνοντας τις επιχειρήσεις, τις εξορυκτικές βιομηχανίες κ.λπ. εθνικές με τη μεταφορά της χρονοβόρας διαδικασίας οργάνωσης μαζί με την ιδιαίτερη μεταφορά και του προσωπικού και του οχήματος. Τα φορτηγά και να χρησιμοποιηθούν και νέος.




Προσφέρουν τις υπηρεσίες σε:




Παράδοση οχημάτων - σε τοπικό, τη χώρα και το εθνικό επίπεδο




Παράδοση στόλου - που κινεί περισσότερα φορτηγά οποτεδήποτε




Ειδικά προγράμματα - διαχείριση διοικητικών μεριμνών ένας-από τα προγράμματα




Ακριβώς σε περίπτωση παράδοσης αυτοκινήτων ή φορτηγών η μεταφορά κάποιοι χρόνος και περιοχή υπολογίζεται. Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία διά-όρου, το συνολικό ποσό και η παράδοση δημιουργούνται μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες επιρρεπείς σε την ποσότητα μιλι'ων που θα μπορούσε να τρέξει μέσα στο σταθερό χρόνο ή επιρρεπής σε ο ανεφοδιασμός μέσα στα καύσιμα ή το αέριο. Ακριβώς σε περίπτωση τοπικών ή inter-city συλλογής και παράδοσης, μέσα σε 24 αρκετές αρκετές ώρες οι υπηρεσίες παρέχονται σε περίπτωση που τοποθετείτε τη διαταγή πριν από 8AM κάθε ημέρα επιρρεπή σε ο ανεφοδιασμός του αυτοκινήτου και της απόστασης σε μίλια.




Προσφέρουν μια έγκαιρη υπηρεσία ακριβώς σε περίπτωση μετακίνησης φορτηγών. Τα φορτηγά συλλέγονται και στέλνονται πέρα από διευκρινισμένη κάποιο χρόνο μαζί με για να επιβεβαιώσουν ο πράκτορας ή το 3$ο συμβαλλόμενο μέρος να αποκτηθεί για την παράδοση ή την επιθεώρηση. Το συνολικό ποσό και η παράδοση μπορούν επίσης να γίνουν στα Σαββατοκύριακα και διακοπές υπάρχει εντούτοις ένας χρονικός περιορισμός και ευκολία ζουλιγμάτων ή λακκακιών στα θέματα απόστασης σε μίλια επίσης.








Άλλες υπηρεσίες που παρέχονται με το εμπορικό όχημα που στέλνει το Queensland περιλαμβάνουν: διακρατική ναυτιλία φορτηγών, εθνικοί αυτοκινητιστές, στιγμιαία αποσπάσματα, σε πραγματικό χρόνο έλεγχος, περιεκτική ασφάλεια, υποστήριξη διακοπής και εικοσιτετράωρες παράδοση και υποστήριξη κίνησης. Οι αυτοκινητιστές οφείλονται ιδιαίτερα επιλεγμένου εθνικός στα ίχνη και τη σταθερότητά τους να σιγουρευτούν μια γρήγορη και αποδοτική υπηρεσία. Η στιγμιαία αναφορά να αποκτηθεί χρησιμοποιώντας την περιοχή τους και θα ζητήσετε επίσης για έναν παρόμοιο μέσα στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε την παρούσα θέση μέσα στο όχημα είτε στο δρόμο ή συλλεχθείς ή σταλμένος.

Η περιεκτική ασφάλεια που παρέχεται από τις κινήσεις φορτηγών περιλαμβάνει GST και καλύπτει αμέσως την τυχαία ζημία. Προσφέρουν τη βοήθεια για να εξετάσουν τη διακοπή μέσω των πολύ πρακτόρων αποκατάστασής τους ή μέσω της συμφωνηθείσας υποστήριξης. η εικοσιτετράωρη υπηρεσία και υποστήριξη παράδοσης παρέχεται. Λειτουργούν εικοσιτέσσερις αρκετές αρκετές ώρες κάθε ημέρα για να επιβεβαιώσουν ότι κάθε όχημα στέλνεται σε μια ιδανική επιλογή σε πολλή διασκέδαση, κάθε φορά.




Σε περίπτωση παράδοσης στόλου τα πολλαπλάσια αυτοκίνητα συλλέγονται και στέλνονται σε ένα ενιαίο σημείο. Μια προσαρμοσμένη υπηρεσία θα πάρει πιθανώς τις προσφορές για εάν θα θέλατε περισσότερους που τέσσερα φορτηγά που κινούνται ταυτόχρονα σε έναν ενιαίο προς άλλο. Ακριβώς ακριβώς σε περίπτωση τους επιτρέπετε τις λεπτομέρειες στα πλαίσια των ενεργειών φορτηγών, υπάρχει μια εκτίμηση χρησιμοποιώντας τον καλύτερο και αποτελεσματικό μέσο όρο τιμών για τη συλλογή και βρίσκοντας το αυτοκίνητο. Η πολλαπλάσια παράδοση οχημάτων μπορεί επίσης να γίνει στις χωριστές θέσεις πανεθνικές.












μέσω Artipot: Αυτοκίνητα και άρθρα το http://www.artipot.com/articles/1652460/truck-moves-solution-for-a-lot-of-heavy-vehicle-transportation.htm αυτοκινήτων




Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire